Ole dufour a/s    Baltikavej 16-18    FærgehavnNord    DK-2150 Nordhavnen    Tlf. +45 3929 4398    Email: dufour@dufour.dk    
dufour Home Overfladebehandling Fabriksanlæg Processer Profil Kontakt
Industriel- Overfladebehandling af broer. Vi har stor erafring i renovering af broer, vedligehold, afrensning og ny overflade behandling. Det vekslende nordiske klima kræver løbende overvågning og beskyttelse. Fugt kombineret med saltholdig luft er hårdt ved både beton og stål.
Vi tilbyder vores ekspertise i holdbar behandling - det gælder også, hvor der stilles særlige miljømæssige krav til arbejdet f.eks. i fredede områder. Overfladebehandling af f.eks. broer sker ved hjælp af særlige teknikker. Vi bruger som ofte hydroblastning med specielle maskiner og afdækning.
Vores mandskab har et indgående kendskab til teknikker og udfører altid miljø mæssigt forsvarligt arbejde. Der er stor forskel i holdbarhedden af en nyrenoveret overflad. Skal overfladen holde i mange år - så vælg en Dufour løsning.

Industriel

overfladebehandling

Industriel overfladebehandling. Dufour har lavet industri overfladebehandling siden 1939. Vi er eksperter inden for overfladebehandlig af broer, tankanlæg, højspændingsmaster, siloer mm. Vi laver alle former for afrensning på stålkonstruktioner, beton konstruktioner og ny overfladebehandling. Vores speciale er indenfor sandblæsning og overflade- behandling, også de mere usædvanlige som hydroblastning, hvor afrensningen sker med vand under meget højt tryk. Metoden er specielt anvendelig på store overflader som tanke, skibssider, skibsdæk og betonoverflader. 
Processer